SKOLEN I SPIL har allerede hjulpet over 2100 elever, men kan hjælpe endnu flere!

For at udbrede kendskabet til metoden tilbyder vi følgende ydelser:

Foredrag

Hvad er Skolen i Spil-metoden? Hvad kan den? Den nyeste forskning, og inspiration til selv at gå i gang.

Kursusdag

Prøv metoden på egen krop og bliv klogere på dig selv og dine kolleger. En inspirerende dag hvor du lærer om den nyeste forskning, spil og gamification i undervisningen og får konkrete værktøjer, der kan implementeres i undervisningen.

For hele personalegruppen.

Kickstart

Skolen i Spil hjælper med at sætte et årgangs- eller klasseteam i gang med metoden. Lærerne opkvalificeres. Der udarbejdes et komplet gamification koncept, udvælges spil, laves grafisk arbejde, og der ydes teknisk support. Kort og godt holder Skolen i Spil teamet i hånden, og går ikke før hele setuppet er på plads. Support i de første uger efter forløbsstart er inkluderet i prisen.

Certificering

6 hele kursusdage over ½ år, hvor deltagerne bliver udstyret med alle de nødvendige kompetencer til at implementere og udbrede Skolen i Spil-metoden på egen skole.

Andre konsulentydelser

Vi hjælper også med alt fra udvikling af spil- og formidlings-koncepter, didaktisering af eksisterende spil samt udvikling af undervisningsmaterialer.

Du kan altid booke et uforpligtende møde om hvordan vi sammen kan sætte DIN skole i spil!